Modellera i färg

Vilka färger finns och hur kan man kan använda dem på roliga sätt?

Modellera finns i en rad olika färger, till exempel blått, rött, lila, grönt, orange, svart, vit och gul. Modellera går att bearbeta, knåda, rulla ut och forma nästan hur som helst. Barn brukar älska modelleran och det är bara fantasin som sätter gränser för hur man kan använda den. Hobbylera går att använda för att skapa låtsas mat och leka restaurang eller för att skapa roliga figurer.

Ett förslag är att göra figurer hämtade ur någon favoritbok eller kanske någon favoritfilm. Modellera kommer ofta i förpackningar med flera olika färger. Och det gör att du inte behöver välja färg utan du kan kombinera flera olika för att bygga precis som du vill.

Tillbehör till din modellera

Du kan också köpa till olika tillbehör och verktyg för att bearbeta modelleran. Till exempel kan du använda en kavel för att knåda ut degen och sedan använda former för att trycka ut olika former. Det brukar vara väldigt populärt. Modellera är praktisk och enkel att jobba med och brukar därför uppskattas av de flesta. En annan uppskattad lera är Play doh leran.

Det är kort startsträcka och ändå erbjuder den stora möjligheter och variationerna är många. De flesta brukar kunna ha roligt med modelleran.